top of page

RECOLLIDA DE JOGUINES

Edat

Per totes les edats

Activitat disponible

DECEMBRE

Nivell

INFANTIL

Descripció de l'activitat

A Salsa Jove, la nostra comunitat és més que un grup de persones: som una família que cerca maneres de fer el món un lloc més càlid i solidari. Ens emociona convidar-vos a ser part d'una experiència emocionant i significativa: la Recollida de Joguines de Salsa Jove. La nostra missió és assegurar-nos que cap infant es quedi sense somriures i moments especials aquesta temporada de festes.

Horari

Primera fase: Recollida de joguines

On totes les famílies poden aportar el seu granet de sorra. Us convidem a ser part d'un esforç conjunt per recollir joguines, peluixos i altres articles de joc en bon estat. Les famílies de Salsa Jove poden donar amb el cor i contribuir amb allò que poden compartir. Aquest acte de generositat és el que ens permetrà fer màgia a la segona fase d'aquest esdeveniment.


Segona fase: Donació de joguines a famílies necessitades

En aquesta fase, el vertader encant de la temporada es fa evident. Les joguines, peluixos i altres articles de jocs recollits amb amor, i cura s'entregaran a aquelles famílies que més ho necessitin i aconseguir treure un somriure als infants la nit de nadal.


És un acte que ens permet connectar-nos amb altres membres de la comunitat i que fomenta un esperit solidari que ens enriqueixi a tots.

bottom of page