top of page
Decoraciones Navideñas

RECOLLIDA DE JOGUINES

Benvinguts/des a la recollida de joguines

Tens joguines que ja no utilitzes en bon estat?

 

L'Associació Juvenil Salsa Jove dedica els seus esforços a recollir joguines noves i usades per ajudar a les famílies necessitades i als centres i serveis educatius de la ciutat de Girona.

 

Amb la vostra generositat, esteu fent possible que la il·lusió del Nadal arribi a tots els infants. Cada joguina donada és una oportunitat de fer feliç un xiquet que, d'altra manera, podria quedar-se sense regals.

 

Punts de recollida: Podeu deixar les joguines en aquests dos punts

  1. Centre Cívic Ter:

    • Dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 de la tarda. Dissabtes: Horari matinal.

  2. Botigues Yagurt de Girona:

    • Podeu deixar les vostres joguines a qualsevol botiga Yagurt de Girona.

4.png

Ets una família i vol demanar joguines per els teus infants?

Al omplir aquest formulari, estàs demanant joguines per als teus fills o filles, veïns o altres famílies necessitades. Aquesta iniciativa abraça les tradicions nadalenques com el tió, pare Noel o la nit de Reis (si encara n'hi ha).

Per assegurar una distribució equitativa i fer que aquestes festes siguin especials per a tots, hi ha un límit de dues joguines per infant.

Les joguines que es distribuiran no seran sexistes, abordant una varietat d'opcions que despertin la creativitat i l'alegria, possiblement sense necessitar piles.

Totes les joguines recollides seran donades en mà en el nostre local a famílies desfavorides, vulnerables o amb infants en risc d'exclusió. També arribaran a nuclis familiars i centres amb pocs recursos econòmics per tal de brindar la il·lusió i la felicitat pròpies d'aquestes festes nadalenques.

5.jpg
regalos envueltos

Ajuda'ns a fer més difusió i contribueix a fer que cap infant es quedi sense la màgia del Nadal. Fes la diferència aquesta temporada de festes amb Salsa Jove.

 

Gràcies per ser part d'aquesta noble iniciativa.

Associació Juvenil Salsa Jove

bottom of page