top of page

LA NOSTRA MIRADA EDUCATIVA

La nostra filosofía

Captura de pantalla 2023-08-11 a las 11.00.30.png

INFANT PROTAGONISTA

la qualitat vers l’atenció als participants (garantint el seu benestar integral a l’activitat) ocupa el primer lloc en les nostres prioritats i està per sobre de qualsevol altre objectiu. Allò que més valoren les famílies és la confiança de deixar els seus fills/es en bones mans.

Captura de pantalla 2023-08-11 a las 11.00.57.png

INFANT PROTAGONISTA

La nostra associació es caracteritza per un enfocament decididament socioeducatiu. Aquest enfocament significa que totes o una gran part de les activitats que promovem tenen una base educativa i pedagògica per als infants. A través d'aquesta perspectiva, aspirem a construir ponts entre l'aprenentatge i el lleure, fomentant l'educació en valors democràtics i les habilitats socials mentre abracem el concepte del lleure com una potent eina de canvi social.

Captura de pantalla 2023-08-11 a las 11.00.41.png

TREBALL EN EQUIP

El principi del treball en equip guia la nostra filosofia i la nostra pràctica. Creiem fermament que quan ens unim i col·laborem, el potencial per a l'èxit es multiplica de manera exponencial. Aïlladament, les possibilitats poden ser limitades, però quan compartim esforços i coneixements, les portes s'obren a la creació de grans fites.

Captura de pantalla 2023-08-11 a las 11.01.30.png

PEDAGOGÍA ACTIVA

La pedagogia activa és el cor de la nostra aproximació educativa. Fomentant el desenvolupament mitjançant la motivació i l'experimentació. Creiem fermament que el procés d'aprenentatge és més efectiu quan es nodreix de la motivació interna i la pràctica pròpia. A través d'aquest enfocament, aspirem a despertar la curiositat, estimular el descobriment i fomentar hàbits saludables i valors positius entre els infants i joves que atenem.

Captura de pantalla 2023-08-11 a las 11.00.48.png

BENEFICI SOCIAL

La nostra dedicació a l'absència de qualsevol ànim de lucre és una part fonamental de la nostra identitat. La nostra missió i objectius no estan orientats a la recerca de beneficis econòmics, sinó més aviat a la creació i promoció d'un benefici social significatiu.

Captura de pantalla 2023-08-11 a las 11.01.38.png

PEDAGOGÍA ACTIVA

El concepte de Centre d'Interès és una fonamentació pedagògica en la qual ens inspirem, originada a partir de les teories de Decroly. Aquest enfocament ens guia a abordar l'educació d'una manera globalitzada, posant en primer pla els interessos i les necessitats individuals dels infants. Mitjançant aquesta estratègia, busquem fomentar un aprenentatge significatiu i connectat amb la vida quotidiana dels nostres estudiants.

Raons per triar-nos

flexibilitat

Entenem que cada client té necessitats úniques i horaris diferents. Per això adaptem els nostres serveis al teu horari i necessitats úniques, oferint-te comoditat i conveniència en cada pas del camí.

inclusió

La nostra missió és oferir un servei per a tothom. Independentment de la teva procedència, necessitats o preferències, et donem la benvinguda amb els braços oberts.

qualitat

Ens enorgullim d'oferir un servei que supera les expectatives. Cada pas del nostre treball està impulsat per l'excel·lència i l'atenció als detalls. Podem garantir-te una experiència de qualitat que et portarà resultats duradors i valuosos.

seguretat

La teva seguretat és la nostra prioritat número u. Establim mesures i pràctiques riguroses per garantir que et sentis segur i protegit en cada interacció amb nosaltres.

bottom of page