top of page

ELS PATGES ET VENEN A VEURE

D'on va sorgir la idea?

Des de fa anys, organitzem activitats durant les vacances de Nadal que promouen la cultura i les tradicions pròpies d'aquestes dates. Dins aquest marc d'actuació, pretenem donar continuïtat al projecte "Els patges et venen a veure".

En altres edicions del projecte, organitzat des de JCI, on membres de Salsa Jove han participat com a voluntaris en la visita als infants durant la vetllada de la Nit de Reis.

El context de pandèmia arrau del COVID 19 que ens a acompanyat durant mesos, ens va fer preveure que la vivència de la Nit de Reis que tindrien molts infants, dista de la que altres anys han pogut tenir. Els actes socials i comunitaris s'han vist fortament trasbalsats per l'esmentat context. Les cavalcades de reis apleguen un nombre considerable de famílies i això ens va fer pensar que no seria possible l'organització d'aquestes en el format que coneixem cada any.

 

Per aquest motiu vam creure més imprescindible que mai, dur a terme "Els patges et venen a veure", apropant a les famílies i sobretot als infants la màgia de la Nit de Reis. A part de posar el focus d'atenció en les famílies i els seus infants i joves més desafavorits, per poder portar a casa seva un regal, obsequi, joguines usades.... també vam volem ampliar el radi d'acció del projecte, arribant a Salt i Sarrià de Ter, i estant disposats ha ampliar el radi a més pobles si el volum de voluntaris ens ho permet.

1.png

Vols que els patges reials vinguin a casa a fer una visita al teu fill/a ?

Els patges et venen a veure és un projecte que pretén apropar a les famílies i sobretot als infants la màgia de la Nit de Reis.


El dia abans de la nit de reis  (la nit del 4 de gener) els Patges Reials faran visites a les llars de les famílies inscrites.


Les visites es faran a la porta de la llar, i els tres patges que us visitaran interactuaran amb els infants utilitzant la informació que ens facilitareu en el formulari d'inscripció.

Més info: elspatgesetvenenaveure@gmail.com

699008522

2.png

Vols fer de patge la Nit de Reis ?

Per tal de poder arribar al màxim de famílies possibles, necessitem la teva ajuda, fes-te voluntari!

 

Més info: elspatgesetvenenaveure@gmail.com

699008522

Per fer de patge reial

maquilladores, xofers, fotògrafs...

bottom of page