top of page
Plumas de colores

CARNESTOLTES

🌟 Carnestoltes 2024: L'esdeveniment més esperat de l'any, on la creativitat prengui el comandament!🌟

🚀 Despeguem Cap a la Diversió: 

Prepareu-vos per a un vol directe cap a l'alegria i l'imaginació al Carnaval 2024! La nostra comparsa disfressada serà la nau que ens portarà a un món de colors, ritmes i creativitat desbordant. Joves i famílies, esteu convidats a embarcar-vos en aquest viatge inoblidable.

🎭 Sigues el protagonista de la comparsa:

Això no és només una desfilada, sinó una oportunitat perquè cada participant es converteixi en el protagonista de la festa. Ja siguis un superheroi, una criatura màgica o una obra d'art amb potes, la nostra comparsa espera la teva originalitat i estil únic. Desfila com mai ho has fet abans!

🎶 Música i balls

La música serà la betzina que alimentarà aquesta comparsa en moviment. Enfila't al carrer amb els teus amics i família, balla sense restriccions. La diversió està garantida!

📸 Captura moments inoblidables

No deixis que aquesta festa passi sense capturar moments inoblidables. Garantim que cada instant serà una peça clau en el puzzle de les teves millors memòries.

Marqueu les vostres agendes el 2 de març! Us convidem a formar part d'aquesta experiència única, on la creativitat i la diversió es barregen en una festa que trascendrà el temps.

Póster Anuncio Fiesta Carnaval Ilustrado Colorido Rosa Amarillo.png

COM PARTICIPAR?

  1. 📝 Inscriu-te a través del nostre lloc web.

  2. 🌟 Prepara la teva disfressa.

  3. 🎭 Vine i gaudeix d'una experiència inoblidable en família

bottom of page