top of page
Captura de pantalla 2023-08-18 a las 13.52.33.png

Salsa esdeveniments

INFANTIL

ACTIVITATS LLEURE

Donem vida a les festes dels teus somnis. Amb música, entreteniment i una atmòsfera efervescent, celebrem la comunitat i la tradició. Des de festes d'espuma, paintball, animació...etc

Read More
INFANTIL

CARNESTOLTES

Deixa anar la teva creativitat amb carnestoltes colorits i divertits. Creem espais d'entreteniment i festa perquè tothom pugui experimentar el màxim de diversió.

Read More
INFANTIL

CASTANYADES

T'oferim una festa de Castanyada plena de delicioses castanyes, panellets i activitats que portin somriures a tothom.

Read More
INFANTIL

FESTES FINALS ESCOLA

Celebrem els èxits i el progrés dels estudiants amb festes que deixaran records inesborrables i inspiraran nous començaments. Digan's què necessites i nosaltres fem la resta!

Read More
INFANTIL

FESTES MAJORS

Donem vida a les festes dels teus somnis. Amb música, entreteniment i una atmòsfera efervescent, celebrem la comunitat i la tradició.

Read More
INFANTIL

FESTES NADAL

Des de Parcs de Nadal amb decoracions de conte de fades fins a festes amb els Reis Mags i cavalcades deslumbrants, ens especialitzem en fer realitat la màgia del Nadal.

Read More
INFANTIL

HALLOWEEN

Transforma l'ocasió més espantosa de l'any en una experiència única. Amb el nostre Túnel de la Por, convidem a aventurar-se en un món misteriós i emocionant.

Read More
INFANTIL

PARCS INFANTILS

T'oferim des d'inflables fins a jocs gegants i animació, els nostres parcs infantils són l'escenari perfecte per a aventures i riures interminables.

Read More
1r. Tria segons temporada
2n. Tria segons edat
3r. Tria segons l'event
bottom of page