top of page

HALLOWEEN TER

Diada més terrorífica de Salsa Jove

Prepara't per a una experiència terrorífica plena de diversió i premis esgarrifosos! A Halloween Ter, t'enfonsaràs en l'esperit de la temporada amb tres concursos que et faran tremolar d'emoció:

Concurs de Decoració de Cases: Transforma la teva llar en un escenari de malson i sorprèn a tots amb la teva creativitat i estil terrorífic. Des de fantasmes fins a carbasses lluminoses, deixa volar la teva imaginació! El guanyador s'emportarà un premi increïble que et farà sentir com el rei o la reina de la por.

Concurs de disfresses: Tens el que cal per fer por de veritat? Vine disfressat amb el teu atuell més espantós i competeix pel títol de "La Disfressa Més Terrorífica". Quin personatge de malson encarnaràs? La elecció és teva! El guanyador s'emportarà un premi que farà que tots els monstres envegin el teu estil.

Túnel del terror: T'atreveixes a entrar al túnel més terrorífic de Girona? Per més informació feu click aquí

  • Data: 28 Octubre de 2023

  • Horari: 16h a 22h aprox.

  • Edat: per totes les edats

  • Temporada: Hivern

  • Lloc: Local Social Taialà

Fes click aquí per descarregar-te les bases del concurs

CARTELL HALLOWEEN TER (1).jpg

No deixis passar aquesta oportunitat d'experimentar una nit de Halloween inoblidable i plena d'emoció. Consulta les bases del concurs a continuació per assegurar-te de estar a punt per a la diversió terrorífica. T'esperem a Halloween Ter, on la por es combina amb la diversió en una experiència esgarrifosa com cap altra! 🎃👻🕷️

bottom of page